Procedura de inscriere a sportivilor

Procedura de inscriere a sportivilor apartinand cluburilor membre AMNB, la concursurile organizate de Asociatia Municipala Natatie Bucuresti.

1.  Inscrierile se considera valabile daca sunt efectuate strict in perioada indicata de catre organizatori. Aceasta perioada este mentionata in pagina dedicata fiecarei competitii;
2.  Antrenorul (autorizat de catre clubul pe care il reprezinta) transmite electronic catre organizatori  formularul de inscriere  completat integral, fara omisiuni.Centralizatoarele scrise de mana nu vor fi luate in considerare;
a. Fiecare reprezentant imputernicit al unui club afiliat AMNB va primi un “nume utilizator” si o “parola” cu ajutorul carora va putea accesa platforma de inscriere in concursuri ( www.amnb.ro).
b. Odata logat, reprezentantul clubului va avea acces la lista sportivilor pe care ii coordoneaza si care au dreptul ( varsta, sex ) sa fie inscrisi in concurs. In acest fel el va putea face singur inscrierile, prin bifarea probei si sportivilor dupa care va valida inscrierea prin apasarea butonului “salvare".
c. Retragerile din concurs vor fi comunicate ca si pana acum si vor fi facute doar de catre administratorul platformei, nu de catre reprezentantii cluburilor.
d. Pentru sportivii care sunt la prima participare la un concurs, odata cu centralizatorul se vor transmite si copii dupa certificatul de nastere, aceasta fiind singura posibilitate ca acestia sa fie inscrisi de catre administratorul platformei. In lipsa certificatului de nastere, sportivii respectivi nu vor putea fi inscrisi in concurs.  
e. Transferul sportivilor se va face exclusiv de catre administratorul platformei, dupa confirmarea scrisa primita din partea clubului de la care pleaca sportivul.
3.  Listele de start sunt generate luand in considerare cel mai bun timp istoric al sportivului inscris pentru proba respectiva,  cu exceptia urmatoarelor situatii :
a.  Exista timp istoric dar antrenorul sau reprezentantul autorizat mentioneaza in formularul de inscriere un timp de inscriere mai bun si prezinta simultan dovada ca acel timp a fost obtinut in competitii oficiale interne sau internationale( link sau fisier cu rezultate oficiale). In acest caz inscrierea se face cu timpul solicitat de antrenor; lipsa dovezii conduce la neluarea in considerare a timpului solicitat de antrenor.
b. Nu exista timp istoric si nici solicitare scrisa din partea antrenorului sau reprezentantului oficial privind un timp de inscriere. In acest caz timpul de inscriere este automat 99:99:99.
c. Nu exista timp istoric dar exista solicitare scrisa din partea antrenorului sau reprezentantului oficial privind un timp de inscriere. In acest caz timpul de inscriere este cel solicitat de antrenor
4. Pe tot parcursul perioadei de inscriere,programul genereaza liste de start partiale. Orice neconcordanta trebuie semnalata imediat in scris catre organizatori numai de catre antrenorul sau reprezentanul oficial
5. Listele de start generate de program se inchid cu 48 de ore inaintea startului oficial.
6. Pentru cazuri exceptionale se admite inscrierea cu pana la 36 de ore inainte de concurs dar numai cu aprobarea scrisa din partea organizatorilor.
7. Listele finale vor fi transmise / distribute in ziua concursului catre arbitrii si oficiali.
 Pentru sportivii care nu apartin AMNB se va urmari aceeasi procedura, sub conditia aprobarii scrise a participarii de catre Organizatori
 
Nota privind lista de rezultate generata in timpul concursului
Rezultatele sunt disponibile online practic in acelasi timp cu desfasurarea concursului.
Rezultatele consemnate de catre arbitrii si oficiali se introduc in timpul concursului manual in program pentru fiecare serie in parte.La finalul probei programul genereaza lista de rezultate a probei respective.
Introducerea fiind manuala si data fiind presiunea si atmosfera din timpul concursului, exista posibilitatea sa se strecoare erori la introducerea de date. Eventualele erori vor fi semnalate imediat de catre antrenori sau reprezentanti autorizati catre organizatori. Erorile si listele de rezultate vor fi corectate in consecinta.
 
 Nota privind folosirea vuvuzelelor, sirenelor si altor instrumente de suflat in perioada concursurilor
Se interzice cu desavarsire folosirea acestor intrumente pe perioada competitiilor organizate de catre AMNB. Competitia va fi oprita pana la evacuarea persoanelor care le folosesc.