COVID-19 : Suspendare Competitii AMNB

Data adaugarii: 10 mar. 2020

Stimati membri ai Asociatiei Muncipale de Natatie Bucuresti, stimati parteneri, 

In raport cu evolutia exponentiala a infectiilor cu coronavirus COVID-19 pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu masurile adoptate de Guvernul Romaniei in sedinta din 09.03.2020 si cu deciziile Consiliului National pentru Situatii Speciale de Urgenta a fost luata hotararea inchiderii tuturor scolilor din Romania pana pe data de 22 martie 2020 cu posibilitatea probabila de prelungire a acestei perioade. In acelasi timp exista recomandari ferme din partea Inspectoratelor Scolare de a se anula orice fel de activitate sportiva, competitii, antrenamente, deplasari la alte competitii.

 Astazi Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anulat prin ordinul Secretarului General George Boroi toate competitiile sportive care urmau sa se desfasoare in incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, fiind inclusiv restrictionat accesul persoanelor in baza, exceptie facand loturile de sportivi si personalul asistent doar conform unui plan de pregatire aprobat.

 In consecinta, aliniindu-ne acestor decizii, Comitetul Director al AMNB anunta anularea tuturor competitiilor din calendarul AMNB pana la noi dispozitii si recomandari care vor fi primite pe cale oficiala.

Prezenta hotarare respecta si reglementarea Ministerului Sanatatii privind limitarea/restrangerea posibilitatilor de raspandire a virusului !

 

Va multumim pentru intelegere

 

Marius Grigore - Presedinte AMNB